Hotel > Tanzania > ZanzibarPwani Mchangani > Sandies Mapenzi Beach Zanzibar

 


  

Sandies Mapenzi Beach Zanzibar

4 star hotel    Mahonda  4.3/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Sandies Mapenzi Beach Zanzibar

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


12th Kedudukan daripada 54 Zanzibar hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Penapisan dan bersantai Penginapan di Zanzibar
Sandies Mapenzi Beach adalah harta gembira dalam Zanzibar, Tanzania berhampiran kawasan Pwani Mchangani itu. Dengan penginapan menarik dan bintang Kedudukan 4, pastikan untuk membuat Sandies Mapenzi Beach pilihan pertama anda. Pernilaian 4 bintang dan dengan 'Cemerlang' Kedudukan tetamu 8.6, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik tandingan. Daripada jumlah hotel 54 dalam Zanzibar, hotel ini kini menduduki tempat 12th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 87 dengan penempahan pada harga yang murah dari TZS 234 untuk TZS .

Apabila Zanzibar, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Pwani Mchangani dan Kandwi, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Pwani Mchangani Mdogo, Kilima Juu dan Jengandege juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Zanzibar.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Sandies Mapenzi Beach dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Zanzibar ke kiri.

Hotel berhampiran Pwani Mchangani
5 bintang Diamonds Dream of Zanzibar dan Ocean Paradise Resort yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Blu Marlin Village dan Sandies Neptune Pwani Beach adalah alternatif yang hebat berhampiran Sandies Mapenzi Beach.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Sandies Mapenzi Beach Zanzibar. Sandies Mapenzi Beach Zanzibar

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2969s