Hotel > Vietnam > Phan ThiếtBinh Tu > Sandhills Beach Resort & Spa Phan Thiết

 


  

Sandhills Beach Resort & Spa Phan Thiết

4 star hotel    Tien Thanh Beach, Binh Thuan Province  4/5 "Cemerlang"  (9 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Sandhills Beach Resort & Spa Phan Thiết

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


23rd Kedudukan daripada 51 Phan Thiết hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari sangat selesa Penginapan
Sandhills Beach Resort & Spa adalah harta indah dalam Phan Thiết, Vietnam berhampiran kawasan Binh Tu itu. Dengan penginapan dicemburui dan bintang Kedudukan 4, pastikan untuk membuat Sandhills Beach Resort & Spa pilihan pertama anda. Ulasan tetamu menjaringkan 8 harta daripada 10 atau 'Cemerlang. Daripada jumlah hotel 51 dalam Phan Thiết, hotel ini kini menduduki tempat 23rd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 25 dengan penempahan pada harga yang murah dari VND 70 untuk VND 307.

Lokasi
Dengan hotel 51 dalam Phan Thiết dan Sandhills Beach Resort & Spa bertaraf 23rd, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Vinh Phan Thiet dan Phan Tiet Eiffel Tower . Phan Tiet Mediumwave Transmitter dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

kawasan tempatan perbandingan seperti Binh Tu dan Ap Binh Tu yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Ap Dai Tai (2), Binh Sum dan Ap Tan Binh (2) juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Phan Thiết.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda and Hotels.com. Mencari kadar Sandhills Beach Resort & Spa dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Phan Thiết ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Orchid Beach Resort bintang 3 adalah berhampiran untuk Sandhills Beach Resort & Spa. Juga dalam kawasan adalah Xom Chai Resort dan Villa Del Sol Beach Villas & Spa itu. Untuk pilihan lain cuba Champa Resort & Spa yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Sandhills Beach Resort & Spa Phan Thiết. Sandhills Beach Resort & Spa Phan Thiết

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s