Hotel > Thailand > Patong BeachBan Patong > Sand Inn Patong Beach

 


  

Sand Inn Patong Beach

2 star hotel    171 Soi San Sabai, Rat-U-Thid 200 Pee Road, Patong Beach, Kathu District, Phuket  3.6/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Sand Inn Patong Beach

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


300th Kedudukan daripada 461 Patong Beach hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Bijak Penginapan
Panduan Bagi bintang penginapan 2 dalam Patong Beach, mencari lagi daripada Sand Inn, penginapan bernas berhampiran Ban Patong dalam Thailand. Sebagai 'Baik' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 7.1 harta daripada 10. Daripada jumlah hotel 461 dalam Patong Beach, hotel ini kini menduduki tempat 300th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah THB 1600 untuk THB 1900. Terdapat 30 bijak dan berfungsi bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Sebagai 300th yang paling popular dalam hotel Patong Beach terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Ao Patong dan Ao Karon. Ao Kamala dan Ao Kata Yai juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Patong Beach, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Ban Patong dan Ban Patong, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Ban Dong Kham, Ban Na Nai dan Ban Karon juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Patong Beach.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Sand Inn dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Patong Beach ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Tiger Inn bintang 3 adalah berhampiran untuk Sand Inn. Juga dalam kawasan adalah Kool Backpacker hostel dan P.S. Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba C & N Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Sand Inn Patong Beach. Sand Inn Patong Beach

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4219s