Hotel > Yunani > TsagkaradaXorikhtion > Hotel San Stefano Tsagkarada

 


  

Hotel San Stefano Tsagkarada

4 star hotel    Tsagarada  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel San Stefano Tsagkarada

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 11 Tsagkarada hotel Booking.com
Semak Harga

 


Cemerlang Hotel San Stefano
Hotel San Stefano adalah penginapan menarik dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan Xorikhtion daripada Tsagkarada, Yunani. Daripada jumlah hotel 11 dalam Tsagkarada, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Hotel San Stefano mempunyai 30 tandingan bilik dan kadar dari EUR 121.5 kepada EUR 155.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Hotel San Stefano terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Ormos Khorevtou dan Ormos Agrias. Ormos Vathoudhi dan Ormos Volou juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Tsagkarada.

kawasan tempatan perbandingan seperti Xorikhtion dan Mouresion yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Agios Ioannis, Lambinou dan Ayios Dhimitrios juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Tsagkarada.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Hotel San Stefano. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Tsagkarada ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Stilvi bintang 0 adalah berhampiran untuk Hotel San Stefano. Juga dalam kawasan adalah Hotel Niki House dan Tsagarada House itu. Untuk pilihan lain cuba Hotel Tsagarada yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel San Stefano Tsagkarada.

Hotel San Stefano Tsagkarada

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s