Hotel > Mexico > San Miguel de AllendeLa Cieneguita > Hotel San Ramon San Miguel de Allende

 


  

Hotel San Ramon San Miguel de Allende

3 star hotel    Carretera a Dolores Hidalgo Km. 3  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel San Ramon San Miguel de Allende

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


27th Kedudukan daripada 75 San Miguel de Allende hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Mampu tetapi selesa Penginapan di San Miguel de Allende
Hotel San Ramon adalah harta pemotongan dalam San Miguel de Allende, Mexico berhampiran kawasan La Cieneguita itu. Dengan penginapan penarikan dan bintang Kedudukan 3, pastikan untuk membuat Hotel San Ramon pilihan pertama anda. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 5. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Tetamu Huno.com dalam kedudukan 27th daripada sejumlah hotel 75 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah MXN 31.04 untuk MXN 91.05. Terdapat 32 menyeronokan bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Apabila San Miguel de Allende, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti La Cieneguita dan La Fraccion, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Los Charcos, Marroquin de Abajo La Aurora dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Hotel San Ramon dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di San Miguel de Allende ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel El Caracol San Miguel De Allende bintang 4 adalah berhampiran untuk Hotel San Ramon. Juga dalam kawasan adalah Bw Monteverde Express Hotel dan Casa Carly itu. Untuk pilihan lain cuba Posada La Casita yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel San Ramon San Miguel de Allende. Hotel San Ramon San Miguel de Allende

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s