Hotel > Sepanyol > Villafranca del BierzoVilela > Hotel San Francisco Villafranca del Bierzo

 


  

Hotel San Francisco Villafranca del Bierzo

1 star hotel    Plaza Mayor, 6  2.5/5 "Sederhana"  (2 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel San Francisco Villafranca del Bierzo

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 6 Villafranca del Bierzo hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Hotel San Francisco Gambaran Umum
Panduan Terletak di kawasan yang Vilela daripada Villafranca del Bierzo, Sepanyol, Hotel San Francisco adalah berfungsi tetapi menyenangkan1 bintang penginapan. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 5. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 6 Villafranca del Bierzo dan berada di kedudukan nombor 3rd keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 20 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 45 untuk EUR 83.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Fuentesnuevas Mediumwave Transmitter dan Museo del Vino. Dengan Museo del Telar dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Vilela dan Landoiro yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Villafranca del Bierzo. Pereje, Corullon dan Horta juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Villafranca del Bierzo.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Hotel San Francisco dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Villafranca del Bierzo ke kiri.

Hotel berhampiran Vilela
3 bintang Posada Plaza Mayor dan Las Doñas del Portazgo yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Parador Villafranca del Bierzo dan Parador de Villafranca del Bierzo adalah alternatif yang hebat berhampiran Hotel San Francisco.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel San Francisco Villafranca del Bierzo.

Hotel San Francisco Villafranca del Bierzo

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3281s