Hotel > Thailand > Na MuangMaret > Samui Orchid Resort Na Muang

 


  

Samui Orchid Resort Na Muang

3 star hotel    33/2 Moo2, Lamai Beach, Maret, Koh Samui  3.6/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Samui Orchid Resort Na Muang

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


10th Kedudukan daripada 3 Na Muang hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Bagus Penginapan
Samui Orchid Resort adalah penginapan pemotongan dengan bintang Kedudukan 3, yang terletak di kawasan Maret daripada Na Muang, Thailand. Pernilaian 3 bintang dan dengan 'Baik' Kedudukan tetamu 7.2, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik penarikan. Daripada jumlah hotel 3 dalam Na Muang, hotel ini kini menduduki tempat 10th berdasarkan purata ulasan dan harga. Kemudahan termasuk Restoran dan Internet kelajuan tinggi disediakan untuk tetamu bilik di Samui Orchid Resort. Juga disediakan Tempat Letak Kereta dan kolam renang. Tetamu juga boleh menggunakan Pusat Kecantikan, perkhidmatan ulang-alik lapangan terbang dan Pembantu Kunjungan, semua yang boleh didapati sepanjang penginapan anda.

Bilik
Samui Orchid Resort mempunyai 70 menarik bilik dan kadar dari THB 1500 kepada THB 1620.

kawasan tempatan perbandingan seperti Maret dan Ban Le yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Ban Mai, Ban Thurian dan Ban Thung juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Na Muang.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Samui Orchid Resort. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Agoda, Otels.com and Laterooms. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Na Muang ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk X2 Samui bintang 5 adalah berhampiran untuk Samui Orchid Resort. Juga dalam kawasan adalah Samui Beach Village dan X2 Resort Samui itu. Untuk pilihan lain cuba X2 yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Samui Orchid Resort Na Muang.

Samui Orchid Resort Na Muang

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5781s