Hotel > Oman > BawsharAl Khuwayr ash Shamaliyah > Samara Hotel Bawshar

 


  

Samara Hotel Bawshar

2 star hotel    Al Khuwair Street  4/5 "Cemerlang"  (18 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Samara Hotel Bawshar

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


4th Kedudukan daripada 6 Bawshar hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Pertengahan tetapi sangat bagus Penginapan
Panduan Terletak di kawasan yang Al Khuwayr ash Shamaliyah daripada Bawshar, Oman, Samara Hotel adalah sesuai2 bintang penginapan. Tetamu memanggil 'Cemerlang' penginapan dan memberi penarafan pengguna 8. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 6 Bawshar dan berada di kedudukan nombor 4th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Samara Hotel mempunyai 80 fungsi bilik dan kadar dari OMR 22 kepada OMR 30.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Jam`iyat an Nur lil Makfufin dan Nadi `Uman. Dengan Al Mudiriyah al `Ammah lil Saydalah wa ar Raqabah ad Dawa'iyah Wizarat as Sihhah dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Al Khuwayr ash Shamaliyah dan Hayy al Wizarat yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Al Khuwayr al Janubiyah, Hayy as Sifarat dan Ghubrah juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Bawshar.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Samara Hotel. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Bawshar ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel Muscat Holiday bintang 4 adalah berhampiran untuk Samara Hotel. Juga dalam kawasan adalah Park Inn by Radisson Muscat dan Ibis Muscat itu. Untuk pilihan lain cuba Rotana Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Samara Hotel Bawshar.

Samara Hotel Bawshar

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s