Hotel > Argentina > CórdobaAlta Cordoba > Salta Suites Cordoba Córdoba

 


  

Salta Suites Cordoba Córdoba

3 star hotel    Salta 579  3.4/5 "Sederhana"  (24 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Salta Suites Cordoba Córdoba

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


17th Kedudukan daripada 77 Córdoba hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Salta Suites Cordoba dalam Alta Cordoba
Salta Suites Cordoba adalah hotel bijak dan berfungsi yang mempunyai star rating 3. Hotel ini terletak di dalam kawasan Alta Cordoba daripada Córdoba, Argentina. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 6.8. Ia juga kini menduduki tempat 17th daripada hotel 77 dalam Córdoba berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Salta Suites Cordoba mempunyai 26 berfungsi tetapi menyenangkan bilik dan kadar dari ARS 48 kepada ARS 130.

Apabila Córdoba, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Alta Cordoba dan San Vicente, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Villa Revol, Santa Isabel dan Rodriguez del Busto juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Córdoba.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Salta Suites Cordoba dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Córdoba ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Mate Hostel bintang 0 adalah berhampiran untuk Salta Suites Cordoba. Juga dalam kawasan adalah Santiago Building Departamentos dan Pomelo Hostel itu. Untuk pilihan lain cuba Merit Gran Hotel Victoria yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Salta Suites Cordoba Córdoba. Salta Suites Cordoba Córdoba

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2656s