Hotel > Vietnam > Ho Chi MinhXom Chieu > Saigon Sports 1 Hotel Ho Chi Minh

 


  

Saigon Sports 1 Hotel Ho Chi Minh

2 star hotel    38 Bui Vien Street, District 1  3.6/5 "Baik"  (1 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Saigon Sports 1 Hotel Ho Chi Minh

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


312nd Kedudukan daripada 653 Ho Chi Minh hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Gembira Penginapan berdekatan Xom Chieu
Saigon Sports 1 Hotel fungsi adalah penginapan2 bintang berhampiran Xom Chieu dalam Ho Chi Minh, Vietnam. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 7.3 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Baik' untuk penginapan di seluruh Vietnam. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 312nd daripada sejumlah hotel 653 di kawasan itu.

Bilik
Saigon Sports 1 Hotel mempunyai 20 bernas bilik dan kadar dari VND 21 kepada VND 42.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran So Lao Dong dan San Van Dong Vuon Tao Dan. Dengan Rex hotel-movie theater Uy Ban Nhan Dan TP HCM dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Xom Chieu dan Da Kao yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Khanh Hoi, Ap Dinh dan Xom Ong Doi (1) juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Ho Chi Minh.

Bandingkan laman hotel 5 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Saigon Sports 1 Hotel. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Laterooms. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Ho Chi Minh ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Seventy Hotel bintang 0 adalah berhampiran untuk Saigon Sports 1 Hotel. Juga dalam kawasan adalah Hong Kong Saigon Hotel dan Viet Nghi Bui Vien Hotel Ho Chi Minh City itu. Untuk pilihan lain cuba An An Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Saigon Sports 1 Hotel Ho Chi Minh. Saigon Sports 1 Hotel Ho Chi Minh

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 3.3594s