Hotel > Jepun > SuwaShimo-suwa > Hotel Saginoyu Suwa

 


  

Hotel Saginoyu Suwa

3 star hotel    Kogandori 3-2-14   4/5 "Cemerlang"  (13 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Saginoyu Suwa

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 9 Suwa hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


3 Bintang di Suwa
Hotel Saginoyu adalah harta gembira dalam Suwa, Jepun berhampiran kawasan Shimo-suwa itu. Dengan penginapan 1baik dan bintang Kedudukan 3, pastikan untuk membuat Hotel Saginoyu pilihan pertama anda. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 8 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Cemerlang' untuk penginapan di seluruh Jepun. Daripada jumlah hotel 9 dalam Suwa, hotel ini kini menduduki tempat 2nd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 55 dengan penempahan pada harga yang murah dari JPY 8400 untuk JPY 56700.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Hotel Saginoyu terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Suwa-shiyakusho dan Shimosuwa-machiyakuba. Okaya-shiyakusho dan Chino-shiyakusho juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 2nd dalam Suwa.

Apabila Suwa, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Shimo-suwa dan Kita-majino, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Minami-majino, Chino dan Okaya juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Suwa.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com, Otels.com and Getaroom. Mencari kadar Hotel Saginoyu dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Suwa ke kiri.

Hotel berhampiran Shimo-suwa
4 bintang Nunohan dan Hotel Route-Inn Kamisuwa yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Shibunoyu dan Hamanoyu adalah alternatif yang hebat berhampiran Hotel Saginoyu.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Saginoyu Suwa.

Hotel Saginoyu Suwa

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s