Hotel > Kuwait > Kuwait CityAl Fintas > Safir & Residences - Kuwait Kuwait City

 


  

Safir & Residences - Kuwait Kuwait City

5 star hotel    Fintas, Al Aqeelah Beach - Coastal Road 209  3/5 "Sederhana"  (20 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Safir & Residences - Kuwait Kuwait City

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


25th Kedudukan daripada 49 Kuwait City hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari sangat selesa Penginapan
Al Fintas adalah penginapan kepada Safir Hotel & Residences Kuwait diberi bintang nilai 5. Ia adalah cara yang cantik untuk bermalam di Kuwait City, Kuwait. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 6 - menjadikannya pilihan terang. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 25th daripada sejumlah hotel 49 di kawasan itu. Ciri-ciri penginapan Pusat Perniagaan, Bilik Kecergasan Senaman Perkhidmatan Bilik dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Internet kelajuan tinggi. Perkhidmatan dan ciri-ciri penginapan yang lain termasuk Restoran, kolam renang dan Tempat Letak Kereta.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 146 dengan penempahan pada harga yang murah dari KWD 55 untuk KWD 193.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Safir Hotel & Residences Kuwait terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Al Maqwa Mediumwave Transmitter, Tower East dan Al Maqwa Mediumwave Transmitter, Tower West2. Al Maqwa Mediumwave Transmitter, Tower West1 dan juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 25th dalam Kuwait City.

Apabila Kuwait City, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Al Fintas dan Dant, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Dulay` Su`ud, Al `Uqaylah dan Mubarak al Kabir juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Kuwait City.

Bandingkan laman hotel 6 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Safir Hotel & Residences Kuwait. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Laterooms. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Kuwait City ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Safir Hotel & Residences Fintas - Kuwait bintang 5 adalah berhampiran untuk Safir Hotel & Residences Kuwait. Juga dalam kawasan adalah Terrace Furnished Apartments- Fintas1 dan Terrace Furnished Apartments Fintas 2 itu. Untuk pilihan lain cuba Villa Mariam yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Safir & Residences - Kuwait Kuwait City.

Safir & Residences - Kuwait Kuwait City

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s