Hotel > Perancis > GexCessy > Séjours & Affaires Genève Gex Les Rives Du Léman

 


  

Séjours & Affaires Genève Gex Les Rives Du Léman

2 star hotel    125 Avenue De La Belle Ferme  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Séjours & Affaires Genève Gex Les Rives Du Léman

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 3 Gex hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Pemotongan Penginapan berdekatan Cessy
Séjours & Affaires Genève Gex Les Rives Du Léman adalah hotel julat-pertengahan terletak di Gex Perancis dengan bintang Kedudukan 2. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 5. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Ia juga kini menduduki tempat 2nd daripada hotel 3 dalam Gex berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Séjours & Affaires Genève Gex Les Rives Du Léman mempunyai 98 gembira bilik dan kadar dari EUR 49 kepada EUR 170.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Séjours & Affaires Genève Gex Les Rives Du Léman terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Stade de Geneve dan HBG Prangins, Sendeturm Suedwest. HBG Prangins, Sendeturm Nordost dan juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 2nd dalam Gex.

kawasan tempatan perbandingan seperti Cessy dan Echenevex yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Vesancy, Segny dan Versonnex juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Gex.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Otels.com. Mencari kadar Séjours & Affaires Genève Gex Les Rives Du Léman dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Gex ke kiri.

Hotel berhampiran Cessy
2 bintang Séjours & Affaires Les Rives du Leman - GEX dan Sejour & Affaires Gex Les Rives Du Leman Residence yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Fasthotel Genève Gex dan Sylvie Lodge Genève adalah alternatif yang hebat berhampiran Séjours & Affaires Genève Gex Les Rives Du Léman.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Séjours & Affaires Genève Gex Les Rives Du Léman.

Séjours & Affaires Genève Gex Les Rives Du Léman

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.6563s