Hotel > Jepun > MatsumotoKoyanagicho > Ryokan Hakuraiso Matsumoto

 


  

Ryokan Hakuraiso Matsumoto

2 star hotel    2-8-7 Yokota  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Ryokan Hakuraiso Matsumoto

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


11th Kedudukan daripada 49 Matsumoto hotel Booking.com
Semak Harga

 


Ryokan Hakuraiso dalam Koyanagicho
Ryokan Hakuraiso adalah hotel semua majlis terletak di Matsumoto Jepun dengan bintang Kedudukan 2. Ia juga kini menduduki tempat 11th daripada hotel 49 dalam Matsumoto berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah JPY 4700 untuk JPY 12000. Terdapat 10 fungsi bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan hotel 49 dalam Matsumoto dan Ryokan Hakuraiso bertaraf 11th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Matsumoto-shiyakusho dan Matsumoto Castle . Yamagata-murayakuba Azumi-shiyakusho dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Matsumoto, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Koyanagicho dan Asama, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Tsukama, Sasabe dan Shimo-nii juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Matsumoto.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar Ryokan Hakuraiso dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Matsumoto ke kiri.

Hotel berhampiran Koyanagicho
2 bintang Gosanso dan Hotel Suehiro yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Ryokan Seifuso dan New Hotel Wakaba adalah alternatif yang hebat berhampiran Ryokan Hakuraiso.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Ryokan Hakuraiso Matsumoto.

Ryokan Hakuraiso Matsumoto

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2969s