Hotel > Jepun > TokyoShimo-komatsu > Ryokan Fuji Tokyo

 


  

Ryokan Fuji Tokyo

2 star hotel    Edogawa-ku, Higashikoiwa 6-8-3  5/5 "Pinggiran Bandar"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Ryokan Fuji Tokyo

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 652 Tokyo hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Menyegarkan Ryokan Fuji
Selamat datang ke Ryokan Fuji 2bintang, penginapan bijak berhampiran Shimo-komatsu dalam Tokyo, Jepun. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Pinggiran Bandar' dengan skor pengguna 10 - menjadikannya pilihan gembira. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 652 Tokyo dan berada di kedudukan nombor 1st keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 6 dengan penempahan pada harga yang murah dari JPY 12000 untuk JPY 17400.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Ryokan Fuji terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Koto-kuyakusho dan Katsushika-kuyakusho. Brg. Katsushika dan Matsudo-shiyakusho juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Tokyo.

kawasan tempatan perbandingan seperti Shimo-komatsu dan Yakiri yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Honden, Kanamachi dan Kamearimachi juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Tokyo.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Ryokan Fuji dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Tokyo ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel Sky Court Koiwa bintang 2 adalah berhampiran untuk Ryokan Fuji. Juga dalam kawasan adalah Shinkoiwa Park Hotel dan Hotel Akai – Male only itu. Untuk pilihan lain cuba Mizue Dai-ichi Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Ryokan Fuji Tokyo. Ryokan Fuji Tokyo

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.7031s