Hotel > Australia > CairnsEdge Hill > Rydges Esplanade Resort Cairns

 


  

Rydges Esplanade Resort Cairns

4 star hotel    Cnr Kerwin Street And The Esplanade  3.9/5 "Baik"  (275 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Rydges Esplanade Resort Cairns

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


63rd Kedudukan daripada 178 Cairns hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Rydges Esplanade Resort Cairns Gambaran Umum
Rydges Esplanade Resort Cairns adalah hotel menarik yang mempunyai star rating 4. Hotel ini terletak di dalam kawasan Edge Hill daripada Cairns, Australia. Pernilaian 4 bintang dan dengan 'Baik' Kedudukan tetamu 7.8, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik cantik. Daripada jumlah hotel 178 dalam Cairns, hotel ini kini menduduki tempat 63rd berdasarkan purata ulasan dan harga. Ciri-ciri penginapan Pusat Perniagaan, Bilik Kecergasan Senaman Perkhidmatan Bilik dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Internet kelajuan tinggi. Tetamu juga boleh menggunakan kolam renang, Restoran dan Tempat Letak Kereta, semua yang boleh didapati sepanjang penginapan anda.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 277 dengan penempahan pada harga yang murah dari AUD 99 untuk AUD 999.

kawasan tempatan perbandingan seperti Edge Hill dan Woree yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Stratford, Freshwater dan White Rock juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Cairns.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Rydges Esplanade Resort Cairns dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Cairns ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Rydges Esplanade Holiday Apartments bintang 4 adalah berhampiran untuk Rydges Esplanade Resort Cairns. Juga dalam kawasan adalah The Esplanade Resort and Spa dan Northshore Towers Luxury Private Apartments itu. Untuk pilihan lain cuba The Balinese yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Rydges Esplanade Resort Cairns. Rydges Esplanade Resort Cairns

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2813s