Hotel > Australia > CanberraRussell > Rydges Capital Hill Canberra

 


  

Rydges Capital Hill Canberra

4 star hotel    Cnr Canberra Ave & National Cct, Forrest  3.6/5 "Baik"  (307 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Rydges Capital Hill Canberra

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


40th Kedudukan daripada 72 Canberra hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Penapisan dan bersantai Penginapan di Canberra
Rydges Capital Hill Canberra adalah penginapan cemerlang dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan Russell daripada Canberra, Australia. Tetamu memanggil 'Baik' penginapan dan memberi penarafan pengguna 7.2. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Tetamu Huno.com dalam kedudukan 40th daripada sejumlah hotel 72 di kawasan itu.

Bilik
Rydges Capital Hill Canberra mempunyai 186 bermutu tinggi bilik dan kadar dari AUD 139 kepada AUD 999.

Lokasi
Dengan hotel 72 dalam Canberra dan Rydges Capital Hill Canberra bertaraf 40th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Lotus Bay dan National Museum of Australia . Orana Bay Yarralumla Bay dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

kawasan tempatan perbandingan seperti Russell dan Campbell yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Duntroon, Fyshwick dan Phillip juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Canberra.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 6 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Laterooms. Mencari kadar Rydges Capital Hill Canberra dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Canberra ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Bentley Suites bintang 4 adalah berhampiran untuk Rydges Capital Hill Canberra. Juga dalam kawasan adalah Forrest Hotel & Apartments dan TELOPEA INN ON THE PARK itu. Untuk pilihan lain cuba Hotel Realm yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Rydges Capital Hill Canberra. Rydges Capital Hill Canberra

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.1992s