Hotel > Sepanyol > LavacollaCarballal > Ruta Jacobea Lavacolla

 


  

Ruta Jacobea Lavacolla

3 star hotel    Lavacolla, 41  4/5 "Cemerlang"  (2 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Ruta Jacobea Lavacolla

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 1 Lavacolla hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Selesa Penginapan
Ruta Jacobea adalah hotel dicemburui yang mempunyai star rating 3. Hotel ini terletak di dalam kawasan Carballal daripada Lavacolla, Sepanyol. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Cemerlang' dengan skor pengguna 8 - menjadikannya pilihan bijak dan selesa. Ia juga kini menduduki tempat 2nd daripada hotel 1 dalam Lavacolla berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Ruta Jacobea mempunyai 20 penapisan dan bersantai bilik dan kadar dari EUR 58.3 kepada EUR 63.66.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Meson do Vento Mediumwave Transmitter dan Elvina Mediumwave Transmitter. Dengan Repetidor de onda media da Coruna Ensenada de Becha dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Carballal dan Sabugueira yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Bando, Enfesta dan Loureda juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Lavacolla.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Ruta Jacobea. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Lavacolla ada ke kiri.

Hotel berhampiran Carballal
0 bintang Pazo Xan Xordo dan Hotel Akelarre yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Hotel Bello dan Hotel San Vicente adalah alternatif yang hebat berhampiran Ruta Jacobea.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Ruta Jacobea Lavacolla.

Ruta Jacobea Lavacolla

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5625s