Hotel > Vietnam > Da LatAp Xuan An > Rum Vang II Da Lat

 


  

Rum Vang II Da Lat

3 star hotel    24 Le Dai Hanh, Ward 3  3.7/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Rum Vang II Da Lat

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


34th Kedudukan daripada 26 Da Lat hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


3 Bintang di Da Lat
Rum Vang II Hotel Da Lat adalah penginapan cantik dengan bintang Kedudukan 3, yang terletak di kawasan Ap Xuan An daripada Da Lat, Vietnam. Pernilaian 3 bintang dan dengan 'Baik' Kedudukan tetamu 7.4, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik cemerlang. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 26 Da Lat dan berada di kedudukan nombor 34th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Rum Vang II Hotel Da Lat mempunyai 50 menarik bilik dan kadar dari VND 31.25 kepada VND 69.

kawasan tempatan perbandingan seperti Ap Xuan An dan Ap Da Thanh yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Da Lat. Ap Da Loi, Ap Da Thien dan Khu Chi Lang juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Da Lat.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Rum Vang II Hotel Da Lat dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Da Lat ke kiri.

Hotel berhampiran Ap Xuan An
3 bintang Best Western Dalat Plaza Hotel dan Dan Chi Hotel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Nam Nguyen Hotel dan Dalat Hotel Du Parc adalah alternatif yang hebat berhampiran Rum Vang II Hotel Da Lat.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Rum Vang II Da Lat.

Rum Vang II Da Lat

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s