Hotel > India > BhubaneswarBalianta > Hotel Royale Midtown Bhubaneswar

 


  

Hotel Royale Midtown Bhubaneswar

2 star hotel    52-53, Janpath, Ashok Nagar  2.5/5 "Sederhana"  (14 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Royale Midtown Bhubaneswar

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


13th Kedudukan daripada 24 Bhubaneswar hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Gembira Penginapan di Bhubaneswar
Selamat datang ke Hotel Royale Midtown 2bintang, penginapan julat-pertengahan berhampiran Balianta dalam Bhubaneswar, India. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 5. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 24 Bhubaneswar dan berada di kedudukan nombor 13th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Hotel Royale Midtown mempunyai 43 fungsi bilik dan kadar dari INR 3600 kepada INR 4000.

kawasan tempatan perbandingan seperti Balianta dan Konark yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Bhubaneswar. Puri, dan juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Bhubaneswar.

Bandingkan laman hotel 5 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Hotel Royale Midtown. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com, Otels.com and Getaroom. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Bhubaneswar ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel Excellency bintang 4 adalah berhampiran untuk Hotel Royale Midtown. Juga dalam kawasan adalah Hotel Arya Palace dan Hotel Pushpak itu. Untuk pilihan lain cuba Hotel Grand Central yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Royale Midtown Bhubaneswar.

Hotel Royale Midtown Bhubaneswar

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s