Hotel > Bolivia > Santa Cruz de la SierraEl Pari > Royal Hotel Santa Cruz de la Sierra

 


  

Royal Hotel Santa Cruz de la Sierra

4 star hotel    Av San Martin N°200 Equipetrol Norte  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Royal Hotel Santa Cruz de la Sierra

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


8th Kedudukan daripada 34 Santa Cruz de la Sierra hotel Booking.com
Semak Harga

 


4 Bintang di Santa Cruz de la Sierra
Panduan Terletak di kawasan yang El Pari daripada Santa Cruz de la Sierra, Bolivia, Royal Hotel adalah riben biru4 bintang penginapan. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 5 - menjadikannya pilihan bijak dan selesa. Daripada jumlah hotel 34 dalam Santa Cruz de la Sierra, hotel ini kini menduduki tempat 8th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Royal Hotel mempunyai 51 bergaya bilik dan kadar dari BOB 65 kepada BOB 70.

kawasan tempatan perbandingan seperti El Pari dan Urbanizacion Cooper yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Ciudad Universitaria, El Pari dan Las Palmas juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Santa Cruz de la Sierra.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Royal Hotel. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Santa Cruz de la Sierra ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Paulista Casa Blanca bintang 3 adalah berhampiran untuk Royal Hotel. Juga dalam kawasan adalah Los Cedros Eco Resort dan Gran Hotel Santa Cruz itu. Untuk pilihan lain cuba Urbari Apartment Resort yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Royal Hotel Santa Cruz de la Sierra.

Royal Hotel Santa Cruz de la Sierra

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s