Hotel > Kuwait > Kuwait CityBunayd al Qar > Royal Residence Kuwait City

 


  

Royal Residence Kuwait City

0 star hotel    Binaid El Qar, Kuwait, Street 88  3.5/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Royal Residence Kuwait City

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


20th Kedudukan daripada 49 Kuwait City hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Bijak Penginapan
Panduan Terletak di kawasan yang Bunayd al Qar daripada Kuwait City, Kuwait, Royal Residence adalah fungsi0 bintang penginapan. Pernilaian 0 bintang dan dengan 'Baik' Kedudukan tetamu 7, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik mampu. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 49 Kuwait City dan berada di kedudukan nombor 20th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 54 dengan penempahan pada harga yang murah dari KWD 55 untuk KWD 100.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Al Maqwa Mediumwave Transmitter, Tower East dan Al Maqwa Mediumwave Transmitter, Tower West1. Dengan Al Maqwa Mediumwave Transmitter, Tower West2 dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Bunayd al Qar dan Ad Dasmah yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Kuwait City. Qasm Dasman, Umm Siddah dan Ad Da`iyah juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Kuwait City.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Royal Residence. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Agoda. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Kuwait City ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Flora Park Hotel Apartment bintang 3 adalah berhampiran untuk Royal Residence. Juga dalam kawasan adalah Le Royal Hotel dan Gulf Casa Suite itu. Untuk pilihan lain cuba Hussa House yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Royal Residence Kuwait City.

Royal Residence Kuwait City

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4063s