Hotel > Amerika Syarikat > KiheiKeawakapu > Royal Mauian by Maui Condo and Home Kihei

 


  

Royal Mauian by Maui Condo and Home Kihei

0 star hotel    2430 South Kihei Road   2.5/5 "Sederhana"  (47 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Royal Mauian by Maui Condo and Home Kihei

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


27th Kedudukan daripada 31 Kihei hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


4Fungsi Penginapan di Kihei
Royal Mauian by Maui Condo and Home 0 bintang adalah penginapan mampu dalam Keawakapu, dalam Kihei, Amerika Syarikat. Pernilaian 0 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 5, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik 1fungsi. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 27th daripada sejumlah hotel 31 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 107 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 215.25 untuk USD 396.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Royal Mauian by Maui Condo and Home terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Wailea Fire Station dan Kihei Fire Department. American Medical Response Station Medic 14 Wailea dan Halo juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 27th dalam Kihei.

kawasan tempatan perbandingan seperti Keawakapu dan Wailea yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Kihei. Maui Meadows, Wailea-Makena dan Makena juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Kihei.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Royal Mauian by Maui Condo and Home dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Kihei ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk 1 Bedroom Condo, Ocean Front, Community Pool, sleeps 2 bintang 0 adalah berhampiran untuk Royal Mauian by Maui Condo and Home. Juga dalam kawasan adalah 1 Bedroom Condo, Ocean Front, Community Pool, sleeps 2 dan 1 Bedroom Condo, Ocean Front, Community Pool, sleeps 2 itu. Untuk pilihan lain cuba 1 Bedroom Condo, Ocean Front, Community Pool, sleeps 2 yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Royal Mauian by Maui Condo and Home Kihei.

Royal Mauian by Maui Condo and Home Kihei

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s