Hotel > Jepun > ArasoAshidambaru > Kirishima Royal Hotel Araso

 


  

Kirishima Royal Hotel Araso

3 star hotel    Kirishima Taguchi 2703-5   3.9/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Kirishima Royal Hotel Araso

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 0 Araso hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Kirishima Royal Hotel Gambaran Umum
Kirishima Royal Hotel 3 bintang adalah penginapan penarikan dalam Ashidambaru, dalam Araso, Jepun. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 7.8 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Baik' untuk penginapan di seluruh Jepun. Daripada jumlah hotel 0 dalam Araso, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 123 dengan penempahan pada harga yang murah dari JPY 12000 untuk JPY 15000.

Lokasi
Sebagai 1st yang paling popular dalam hotel Araso terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Kirishima-shiyakusho dan Miyakonojo-shiyakusho. Hitoyoshi-shiyakusho dan Mishima-murayakuba juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Ashidambaru dan kirishima-shi yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Araso. Kokubu, Ronji dan Hamanoichi juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Araso.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Booking.com, Agoda, Otels.com and Getaroom. Mencari kadar Kirishima Royal Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Araso ke kiri.

Hotel berhampiran Ashidambaru
2 bintang Minshuku Marueda Kirishimaso dan Hosenkan yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Sakura Sakura Onsen dan Kirishima Yunotani Sanso adalah alternatif yang hebat berhampiran Kirishima Royal Hotel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Kirishima Royal Hotel Araso.

Kirishima Royal Hotel Araso

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s