Hotel > Poland > GliwiceBojkow > Hotel Royal Gliwice

 


  

Hotel Royal Gliwice

3 star hotel    Matejki 10  2.5/5 "Sederhana"  (2 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Royal Gliwice

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


5th Kedudukan daripada 10 Gliwice hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Selesa Penginapan
Hotel Royal adalah penginapan julat-pertengahan dengan bintang Kedudukan 3, yang terletak di kawasan Bojkow daripada Gliwice, Poland. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 5. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 5th daripada sejumlah hotel 10 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah PLN 208 untuk PLN 329. Terdapat 34 menyegarkan bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Sendeturm Gleiwitz / Gliwice Radio Tower dan Gornik Zabrze. Dengan KS Gornik Boguszowice Ruch Chorzow dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Gliwice, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Bojkow dan Labedy, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Ostropa, Czekanow Przyszowice dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Hotel Royal dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Gliwice ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Qubus Hotel Gliwice bintang 3 adalah berhampiran untuk Hotel Royal. Juga dalam kawasan adalah Gold Hotel Silvia dan Hotel Diament Plaza Gliwice itu. Untuk pilihan lain cuba Hotel Diament Economy Gliwice yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Royal Gliwice.

Hotel Royal Gliwice

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4375s