Hotel > Panama > Santa ClaraLos Espaveces > Hotel Royal Decameron Golf, Beach Resort & Villas - All Inclusive Santa Clara

 


  

Hotel Royal Decameron Golf, Beach Resort & Villas - All Inclusive Santa Clara

4 star hotel    Avenida Principal Farallon Km. 115 Carretera Interamericana Penonomé  3.8/5 "Baik"  (1 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Royal Decameron Golf, Beach Resort & Villas - All Inclusive Santa Clara

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 1 Santa Clara hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Hotel Royal Decameron Golf, Beach Resort & Villas All Inclusive Gambaran Umum
Hotel Royal Decameron Golf, Beach Resort & Villas All Inclusive adalah penginapan dicemburui dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan Los Espaveces daripada Santa Clara, Panama. Sebagai 'Baik' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 7.6 harta daripada 10. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 2nd daripada sejumlah hotel 1 di kawasan itu.

Bilik
Hotel Royal Decameron Golf, Beach Resort & Villas All Inclusive mempunyai 1142 2baik bilik dan kadar dari PAB 188 kepada PAB 318.

kawasan tempatan perbandingan seperti Los Espaveces dan La Venta yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Santa Clara. El Farallon del Chiru, Santa Clara dan Foster Estate juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Santa Clara.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Hotel Royal Decameron Golf, Beach Resort & Villas All Inclusive. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Santa Clara ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Casa Guardia Panama bintang 2.5 adalah berhampiran untuk Hotel Royal Decameron Golf, Beach Resort & Villas All Inclusive. Juga dalam kawasan adalah Playa Blanca Resort dan Playa Blanca Beach Resort All Inclusive itu. Untuk pilihan lain cuba Sheraton Bijao Beach Resort - All Inclusive yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Royal Decameron Golf, Beach Resort & Villas - All Inclusive Santa Clara.

Hotel Royal Decameron Golf, Beach Resort & Villas - All Inclusive Santa Clara

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3906s