Hotel > Ireland > EnnisDrehidnagower Bridge > Rowan Tree Hostel Ennis

 


  

Rowan Tree Hostel Ennis

0 star hotel    Harmony Row and Club Bridge  4.5/5 "Pinggiran Bandar"  (76 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Rowan Tree Hostel Ennis

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 13 Ennis hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Rowan Tree Hostel dalam Drehidnagower Bridge
Panduan Terletak di kawasan yang Drehidnagower Bridge daripada Ennis, Ireland, Rowan Tree Hostel adalah mampu0 bintang penginapan. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Pinggiran Bandar' dengan skor pengguna 9. Daripada jumlah hotel 13 dalam Ennis, hotel ini kini menduduki tempat 3rd berdasarkan purata ulasan dan harga. Ciri-ciri penginapan Internet kelajuan tinggi, Pencapaian Warga kurang upaya Restoran dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Tempat Letak Kereta. Terdapat juga Lif , Pembantu Kunjungan dan Bilik Bebas-Rokok disediakan semasa masa anda di Rowan Tree Hostel.

Bilik
Rowan Tree Hostel mempunyai 29 fungsi bilik dan kadar dari EUR 39 kepada EUR 75.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Rowan Tree Hostel terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk O'Loughlins Castle dan Cratloekeel Castle. Newtown Castle dan Kinvarra Bay juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 3rd dalam Ennis.

Apabila Ennis, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Drehidnagower Bridge dan Claureen Bridge, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Clarecastle, Carranahingan Bridge dan Fountain Cross juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Ennis.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Rowan Tree Hostel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Ennis ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Queens Hotel & Nightclub bintang 3 adalah berhampiran untuk Rowan Tree Hostel. Juga dalam kawasan adalah Temple Gate Hotel dan Old Ground Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Banner Lodge Guest House yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Rowan Tree Hostel Ennis.

Rowan Tree Hostel Ennis

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4531s