Hotel > Jepun > Miyazaki-shiTsurushimacho > Hotel Route-Inn Miyazaki Miyazaki-shi

 


  

Hotel Route-Inn Miyazaki Miyazaki-shi

3 star hotel    Tachibanadori Nishi 4-1-27  2/5 "Sederhana"  (20 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Route-Inn Miyazaki Miyazaki-shi

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


9th Kedudukan daripada 8 Miyazaki-shi hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Pertengahan tetapi sangat bagus Penginapan
Tsurushimacho adalah penginapan kepada Hotel Route Inn Miyazaki diberi bintang nilai 3. Ia adalah cara yang bijak dan berfungsi untuk bermalam di Miyazaki-shi, Jepun. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 4. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Tetamu Huno.com dalam kedudukan 9th daripada sejumlah hotel 8 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah JPY 5900 untuk JPY 10000. Terdapat 213 menyeronokan bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Sebagai 9th yang paling popular dalam hotel Miyazaki-shi terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Miyazaki-shiyakusho dan Shintomi-choyakuba. Miyakonojo-shiyakusho dan Kirishima-shiyakusho juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Miyazaki-shi, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Tsurushimacho dan Kurozakocho, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Beppucho, Tachibanadori dan Niinazume juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Miyazaki-shi.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda and Hotels.com. Mencari kadar Hotel Route Inn Miyazaki dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Miyazaki-shi ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Airline Hotel bintang 3 adalah berhampiran untuk Hotel Route Inn Miyazaki. Juga dalam kawasan adalah Hotel JAL City Miyazaki dan APA Hotel Miyazaki-eki Tachibana-dori itu. Untuk pilihan lain cuba Kensington Miyazaki yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Route-Inn Miyazaki Miyazaki-shi.

Hotel Route-Inn Miyazaki Miyazaki-shi

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.1885s