Hotel > Jepun > ShimadaAchigaya > Hotel Route-Inn Shimada Ekimae

 


  

Hotel Route-Inn Shimada Ekimae

3 star hotel    Hontori 5-1-13  2.5/5 "Sederhana"  (9 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Route-Inn Shimada Ekimae

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 4 Shimada hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Hotel Route Inn Shimada Ekimae Gambaran Umum
Hotel Route Inn Shimada Ekimae adalah penginapan bijak dan berfungsi dengan bintang Kedudukan 3, yang terletak di kawasan Achigaya daripada Shimada, Jepun. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 5. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 4 Shimada dan berada di kedudukan nombor 2nd keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Hotel Route Inn Shimada Ekimae mempunyai 100 menyegarkan bilik dan kadar dari JPY 6300 kepada JPY 11700.

Lokasi
Dengan hotel 4 dalam Shimada dan Hotel Route Inn Shimada Ekimae bertaraf 2nd, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Shimada-shiyakusho dan Fujieda-shiyakusho . Kikugawa-shiyakusho Yoshida-choyakuba dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

kawasan tempatan perbandingan seperti Achigaya dan Kawaramachi yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Maejima, Ohata dan Fujieda juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Shimada.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Hotel Route Inn Shimada Ekimae. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Shimada ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Select Inn Shimada Ekimae bintang 2 adalah berhampiran untuk Hotel Route Inn Shimada Ekimae. Juga dalam kawasan adalah Candeo Hotels Shizuoka dan Hotel Route-Inn Shimada Yoshida Inter itu. Untuk pilihan lain cuba Hotel Route-Inn Fujieda-Eki Kita yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Route-Inn Shimada Ekimae.

Hotel Route-Inn Shimada Ekimae

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s