Hotel > Amerika Syarikat > Oklahoma CityLillard Park > Route 66 Inn Oklahoma City

 


  

Route 66 Inn Oklahoma City

2 star hotel    4712 West Interstate Highway 40 Service Road  2.2/5 "Sederhana"  (7 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Route 66 Inn Oklahoma City

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


101st Kedudukan daripada 97 Oklahoma City hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Menyeronokan Penginapan berdekatan Lillard Park
Route 66 Inn Oklahoma City adalah hotel julat-pertengahan terletak di Oklahoma City Amerika Syarikat dengan bintang Kedudukan 2. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 4.3. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 101st daripada sejumlah hotel 97 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 140 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 36.99 untuk USD 45.99.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Route 66 Inn Oklahoma City terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Oklahoma City Fire Department Station 24 dan Oklahoma City Fire Department Station 31. Saint Ann Home dan Response International Group Main Station juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 101st dalam Oklahoma City.

kawasan tempatan perbandingan seperti Lillard Park dan Chickasha yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Anadarko, Indian City dan Marlow juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Oklahoma City.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda and Hotels.com. Mencari kadar Route 66 Inn Oklahoma City dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Oklahoma City ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Regency Inn Oklahoma City bintang 2 adalah berhampiran untuk Route 66 Inn Oklahoma City. Juga dalam kawasan adalah Clarion Hotel Airport dan Hilton Garden Inn Oklahoma City Airport itu. Untuk pilihan lain cuba The Biltmore Hotel Oklahoma yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Route 66 Inn Oklahoma City. Route 66 Inn Oklahoma City

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s