Hotel > Jepun > YotsuyaIida > Rosenheim Hakuba Yotsuya

 


  

Rosenheim Hakuba Yotsuya

2 star hotel    Happo 3750  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Rosenheim Hakuba Yotsuya

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


18th Kedudukan daripada 0 Yotsuya hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


2 Bintang di Yotsuya
Rosenheim Hakuba adalah hotel mampu terletak di Yotsuya Jepun dengan bintang Kedudukan 2. Sebagai 'Sederhana' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 5 harta daripada 10. Ia juga kini menduduki tempat 18th daripada hotel 0 dalam Yotsuya berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 40 dengan penempahan pada harga yang murah dari JPY 14000 untuk JPY 24000.

Lokasi
Sebagai 18th yang paling popular dalam hotel Yotsuya terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Hakuba-murayakuba dan Otari-murayakuba. Omachi-shiyakusho dan Chikuma-shiyakusho juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Iida dan Chikuni yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Yotsuya. Kurokawa, Dorozaki dan Ishihara juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Yotsuya.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Rosenheim Hakuba. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Agoda and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Yotsuya ada ke kiri.

Hotel berhampiran Iida
2 bintang Hotel Goryukan dan Hotel Grace Hakuba yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Hotel Taigakukan dan Hakuba Yamano Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran Rosenheim Hakuba.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Rosenheim Hakuba Yotsuya.

Rosenheim Hakuba Yotsuya

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s