Hotel > United Kingdom > London Borough of HounslowHounslow East > Rosemount Heathrow London Borough of Hounslow

 


  

Rosemount Heathrow London Borough of Hounslow

0 star hotel    61-63 Staines Road  3.2/5 "Sederhana"  (40 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Rosemount Heathrow London Borough of Hounslow

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


19th Kedudukan daripada 23 London Borough of Hounslow hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Bijak Penginapan di London Borough of Hounslow
Rosemount Hotel Heathrow adalah penginapan fungsi dengan bintang Kedudukan 0, yang terletak di kawasan Hounslow East daripada London Borough of Hounslow, United Kingdom. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 6.4. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Tetamu Huno.com dalam kedudukan 19th daripada sejumlah hotel 23 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 40 dengan penempahan pada harga yang murah dari GBP 48 untuk GBP 95.

Lokasi
Dengan hotel 23 dalam London Borough of Hounslow dan Rosemount Hotel Heathrow bertaraf 19th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Twickenham Bridge dan Richmond Railway Bridge . Richmond Bridge Teddington Lock Footbridge dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

kawasan tempatan perbandingan seperti Hounslow East dan Heston yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Hounslow West, Whitton dan Isleworth juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat London Borough of Hounslow.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com, Otels.com and Laterooms. Mencari kadar Rosemount Hotel Heathrow dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di London Borough of Hounslow ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk The Continental Hotel bintang 4 adalah berhampiran untuk Rosemount Hotel Heathrow. Juga dalam kawasan adalah Crompton Guest House dan Lampton Guest House itu. Untuk pilihan lain cuba Days Hotel Hounslow yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Rosemount Heathrow London Borough of Hounslow.

Rosemount Heathrow London Borough of Hounslow

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3750s