Hotel > United Kingdom > KeswickPortinscale > Rooms36 Keswick

 


  

Rooms36 Keswick

4 star hotel    36 Lake road  2.5/5 "Sederhana"  (66 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Rooms36 Keswick

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


16th Kedudukan daripada 46 Keswick hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Bijak dan berfungsi Penginapan
Rooms36 adalah hotel julat-pertengahan terletak di Keswick United Kingdom dengan bintang Kedudukan 4. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 5 - menjadikannya pilihan sangat selesa. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 46 Keswick dan berada di kedudukan nombor 16th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah GBP 95 untuk GBP 255. Terdapat 6 cantik bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Sebagai 16th yang paling popular dalam hotel Keswick terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Millbeck Hall dan Monks Hall. Boltongate Rectory dan Lorton Hall juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Keswick, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Portinscale dan Newlands, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Manesty, Braithwaite dan Rosthwaite juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Keswick.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Laterooms. Mencari kadar Rooms36 dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Keswick ke kiri.

Hotel berhampiran Portinscale
4 bintang LakeSide House dan West View yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Howe Keld dan Cafe Bar 26 adalah alternatif yang hebat berhampiran Rooms36.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Rooms36 Keswick.

Rooms36 Keswick

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s