Hotel > Belgium > StavelotErlinchamps > Romantik le Val d'Amblève Stavelot

 


  

Romantik le Val d'Amblève Stavelot

4 star hotel    Route De Malmedy 7  5/5 "Pinggiran Bandar"  (30 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Romantik le Val d'Amblève Stavelot

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 37 Stavelot hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Penapisan dan bersantai Penginapan
Romantik Hotel le Val d'Amblève 4 bintang adalah penginapan cemerlang dalam Erlinchamps, dalam Stavelot, Belgium. Ulasan tetamu menjaringkan 10 harta daripada 10 atau 'Pinggiran Bandar. Ia juga kini menduduki tempat 1st daripada hotel 37 dalam Stavelot berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating. Kemudahan termasuk Tempat Letak Kereta dan Internet kelajuan tinggi disediakan untuk tetamu bilik di Romantik Hotel le Val d'Amblève. Juga disediakan Haiwan Bela Mesra dan Pembantu Kunjungan. Tetamu juga boleh menggunakan Bilik Mesyuarat, Bilik Bebas-Rokok dan sauna, semua yang boleh didapati sepanjang penginapan anda.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 18 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 125 untuk EUR 140.

Lokasi
Sebagai 1st yang paling popular dalam hotel Stavelot terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Museum of Baugnez dan A.D.E.P.S.. Marnach transmitter, Day Antenna, Mast 1 dan Marnach transmitter, Day Antenna, Mast 2 juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Stavelot, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Erlinchamps dan Mista, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Challes, Sur le Stockeu dan Amermont juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Stavelot.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Romantik Hotel le Val d'Amblève dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Stavelot ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Villa Louise bintang 0 adalah berhampiran untuk Romantik Hotel le Val d'Amblève. Juga dalam kawasan adalah B&B Bel Natura - Couette et Café dan Auberge Saint Remacle itu. Untuk pilihan lain cuba B&B O de Challes yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Romantik le Val d'Amblève Stavelot.

Romantik le Val d'Amblève Stavelot

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.8750s