Hotel > Amerika Syarikat > NorwalkStudebaker > Rodeway Inn at Civic Center Norwalk

 


  

Rodeway Inn at Civic Center Norwalk

2 star hotel    11734 Imperial Highway  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Rodeway Inn at Civic Center Norwalk

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


4th Kedudukan daripada 7 Norwalk hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


2 Bintang di Norwalk
Rodeway Inn at Civic Center adalah penginapan selesa dengan bintang Kedudukan 2, yang terletak di kawasan Studebaker daripada Norwalk, Amerika Syarikat. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 5. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Daripada jumlah hotel 7 dalam Norwalk, hotel ini kini menduduki tempat 4th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Rodeway Inn at Civic Center mempunyai 42 mudah tetapi berfungsi bilik dan kadar dari USD 70 kepada USD 70.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Rodeway Inn at Civic Center terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Los Angeles County Fire Department Station 20 dan Norwalk City Hall. Norwalk Sheriffs Station dan Care Ambulance Service juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 4th dalam Norwalk.

kawasan tempatan perbandingan seperti Studebaker dan Fulton Wells yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Santa Fe Springs, Carmenita dan Los Nietos Junction juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Norwalk.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Otels.com. Mencari kadar Rodeway Inn at Civic Center dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Norwalk ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk DoubleTree by Hilton Los Angeles Norwalk bintang 3 adalah berhampiran untuk Rodeway Inn at Civic Center. Juga dalam kawasan adalah Best Western Norwalk Inn dan Saddleback Inn & Suites itu. Untuk pilihan lain cuba Guesthouse International yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Rodeway Inn at Civic Center Norwalk.

Rodeway Inn at Civic Center Norwalk

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.6250s