Hotel > Amerika Syarikat > New CumberlandTimber Ridge > Rodeway Inn New Cumberland

 


  

Rodeway Inn New Cumberland

2 star hotel    110 Limekiln Road  2.5/5 "Sederhana"  (18 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Rodeway Inn New Cumberland

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


4th Kedudukan daripada 12 New Cumberland hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Rodeway Inn New Cumberland Gambaran Umum
Panduan Bagi bintang penginapan 2 dalam New Cumberland, mencari lagi daripada Rodeway Inn New Cumberland, penginapan pertengahan tetapi sangat bagus berhampiran Timber Ridge dalam Amerika Syarikat. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Sederhana' dengan skor pengguna 5 - menjadikannya pilihan selesa. Ia juga kini menduduki tempat 4th daripada hotel 12 dalam New Cumberland berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 50 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 49.99 untuk USD 89.99.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Rodeway Inn New Cumberland terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk WKCD-FM (Mechanicsburg) dan Fairview Township Police Department. WFEC-AM (Harrisburg) dan WKBO-AM (Harrisburg) juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 4th dalam New Cumberland.

Apabila New Cumberland, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Timber Ridge dan Drexel Hills, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Allendale, Westfield Terrace Cherry Hill dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 6 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Rodeway Inn New Cumberland. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Getaroom. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan New Cumberland ada ke kiri.

Hotel berhampiran Timber Ridge
2 bintang Harrisburg West Inn & Conference Center New Cumberland dan Clarion Hotel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Fairfield Inn & Suites Harrisburg West / New Cumberland dan Comfort Inn adalah alternatif yang hebat berhampiran Rodeway Inn New Cumberland.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Rodeway Inn New Cumberland.

Rodeway Inn New Cumberland

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3594s