Hotel > Amerika Syarikat > RomulusSunnyside > Rodeway Inn Metro Airport Romulus

 


  

Rodeway Inn Metro Airport Romulus

2 star hotel    8500 Wickham Road  3.2/5 "Sederhana"  (27 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Rodeway Inn Metro Airport Romulus

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


17th Kedudukan daripada 36 Romulus hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Bijak dan berfungsi Rodeway Inn Metro Airport
Panduan Terletak di kawasan yang Sunnyside daripada Romulus, Amerika Syarikat, Rodeway Inn Metro Airport adalah menyeronokan2 bintang penginapan. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 6.4. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 17th daripada sejumlah hotel 36 di kawasan itu.

Bilik
Rodeway Inn Metro Airport mempunyai 63 mudah tetapi menyeronokkan bilik dan kadar dari USD 32.39 kepada USD 35.99.

Lokasi
Dengan hotel 36 dalam Romulus dan Rodeway Inn Metro Airport bertaraf 17th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Detroit Metropolitan Wayne County Airport Fire Department Station 200 dan WMKM-AM (Inkster) . Detroit Metropolitan Wayne County Airport Fire Department Station 100 Romulus Fire and Rescue Department Station 2 dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Romulus, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Sunnyside dan Eloise, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Inkster, Hand dan Taylor juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Romulus.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com, Otels.com and Getaroom. Mencari kadar Rodeway Inn Metro Airport dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Romulus ke kiri.

Hotel berhampiran Sunnyside
3 bintang DETROIT AIRPORT PLAZA HOTEL dan Embassy Suites Detroit Metro Airport yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Holiday Inn Detroit Metro Airport dan Holiday Inn Holiday Inn Detroit Metro Arpt adalah alternatif yang hebat berhampiran Rodeway Inn Metro Airport.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Rodeway Inn Metro Airport Romulus.

Rodeway Inn Metro Airport Romulus

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3281s