Hotel > Sri Lanka > Nuwara EliyaHaddon Hill > Rock Hotel Nuwara Eliya

 


  

Rock Hotel Nuwara Eliya

1 star hotel    No 60, Unique View Road  3.2/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Rock Hotel Nuwara Eliya

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


40th Kedudukan daripada 74 Nuwara Eliya hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Pemotongan Penginapan
Tempahlah perjalanan percutian Sri Lanka anda dan kekal di The Rock Hotel 1 bintang, yang terletak di Nuwara Eliya berhampiran Haddon Hill. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 6.4. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Daripada jumlah hotel 74 dalam Nuwara Eliya, hotel ini kini menduduki tempat 40th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah LKR 65 untuk LKR 80. Terdapat 10 berfungsi tetapi menyenangkan bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

kawasan tempatan perbandingan seperti Haddon Hill dan Bonavista Place yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Nuwara Eliya. Hawa Eliya North, Kelegala dan Black Pool juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Nuwara Eliya.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di The Rock Hotel. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Agoda. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Nuwara Eliya ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Janmik Holiday Resort bintang 0 adalah berhampiran untuk The Rock Hotel. Juga dalam kawasan adalah Ashley Resorts dan Hotel Yenisey itu. Untuk pilihan lain cuba Sun Hill Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Rock Hotel Nuwara Eliya. Rock Hotel Nuwara Eliya

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2813s