Hotel > Amerika Syarikat > Green BayHoward > Road Star Inn Green Bay

 


  

Road Star Inn Green Bay

2 star hotel    1941 True Lane  3/5 "Sederhana"  (14 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Road Star Inn Green Bay

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


9th Kedudukan daripada 21 Green Bay hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Sesuai Road Star Inn Green Bay
Panduan Bagi bintang penginapan 2 dalam Green Bay, mencari lagi daripada Road Star Inn Green Bay, penginapan mampu berhampiran Howard dalam Amerika Syarikat. Sebagai 'Sederhana' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 6 harta daripada 10. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 9th daripada sejumlah hotel 21 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah USD 48 untuk USD 259. Terdapat 63 bijak dan selesa bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Sebagai 9th yang paling popular dalam hotel Green Bay terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Brown County Veterans Memorial Arena dan Green Bay Nursery. WGBP-FM (Green Bay) dan Fire Station Number 4 juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Howard dan Duck Creek yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Cormier, Elm Tree Corners dan Haevers Corners juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Green Bay.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Road Star Inn Green Bay. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Green Bay ada ke kiri.

Hotel berhampiran Howard
0 bintang Comfort Suites Green Bay Hotel dan Quality Inn And Suites yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk St Brendans Inn dan Days Inn City Centre Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran Road Star Inn Green Bay.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Road Star Inn Green Bay.

Road Star Inn Green Bay

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3750s