Hotel > Jepun > OkinawaTancha > Rizzan Sea Park Tancha Bay Okinawa

 


  

Rizzan Sea Park Tancha Bay Okinawa

4 star hotel    Tancha 1496  4.2/5 "Cemerlang"  (1 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Rizzan Sea Park Tancha Bay Okinawa

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


10th Kedudukan daripada 81 Okinawa hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


4 Bintang di Okinawa
Rizzan Sea Park Hotel Tancha Bay adalah penginapan tandingan dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan Tancha daripada Okinawa, Jepun. Pernilaian 4 bintang dan dengan 'Cemerlang' Kedudukan tetamu 8.4, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik penarikan. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 10th daripada sejumlah hotel 81 di kawasan itu. Ciri-ciri penginapan Perkhidmatan Bilik, kolam renang Internet kelajuan tinggi dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Restoran. Perkhidmatan dan ciri-ciri penginapan yang lain termasuk Pembantu Kunjungan, Lif dan Pusat Kecantikan.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 721 dengan penempahan pada harga yang murah dari JPY 11400 untuk JPY 46000.

Lokasi
Dengan hotel 81 dalam Okinawa dan Rizzan Sea Park Hotel Tancha Bay bertaraf 10th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Onna-sonyakuba dan Yomitan-sonyakuba . Okinawa-shiyakusho Kadena-choyakuba dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

kawasan tempatan perbandingan seperti Tancha dan Fujaku yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Okinawa. Yakata, Maeganeku dan Nakadomari juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Okinawa.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Rizzan Sea Park Hotel Tancha Bay dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Okinawa ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Sunmarina Hotel bintang 4 adalah berhampiran untuk Rizzan Sea Park Hotel Tancha Bay. Juga dalam kawasan adalah Kafuu Resort Fuchaku Condo Hotel dan Onna Marine View Palace itu. Untuk pilihan lain cuba Pension Moon Villa yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Rizzan Sea Park Tancha Bay Okinawa. Rizzan Sea Park Tancha Bay Okinawa

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5625s