Hotel > Laos > Vang ViengBan Khouaphan > Riverside Boutique Resort, Vang Vieng

 


  

Riverside Boutique Resort, Vang Vieng

5 star hotel    Ban Viengkeo, PO Box 360, Vang Vieng, Vientiane Province, Lao  4.4/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Riverside Boutique Resort, Vang Vieng

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 85 Vang Vieng hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Luarbiasa Penginapan
Riverside Boutique Resort, Vang Vieng adalah harta 4meriah dalam Vang Vieng, Laos berhampiran kawasan Ban Khouaphan itu. Dengan penginapan bergaya dan bintang Kedudukan 5, pastikan untuk membuat Riverside Boutique Resort, Vang Vieng pilihan pertama anda. Ulasan tetamu menjaringkan 8.9 harta daripada 10 atau 'Cemerlang. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 85 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah LAK 105.4 untuk LAK 287.98. Terdapat 34 sangat selesa bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

kawasan tempatan perbandingan seperti Ban Khouaphan dan Ban Nagna (1) yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Vang Vieng. Ban Hat Douei, Ban Houayngam dan Ban Naken juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Vang Vieng.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Booking.com, Agoda, Hotels.com and Laterooms. Mencari kadar Riverside Boutique Resort, Vang Vieng dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Vang Vieng ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Villa Vang Vieng Riverside bintang 3 adalah berhampiran untuk Riverside Boutique Resort, Vang Vieng. Juga dalam kawasan adalah Ban Sabai Bungalow dan Villa Nam Song itu. Untuk pilihan lain cuba Bansuan Riverview Bungalows yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Riverside Boutique Resort, Vang Vieng. Riverside Boutique Resort, Vang Vieng

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2813s