Hotel > Laos > Vang ViengBan Khouaphan > River View Bungalows Vang Vieng

 


  

River View Bungalows Vang Vieng

3 star hotel    Ban Savang Nam Song River  3.7/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di River View Bungalows Vang Vieng

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


24th Kedudukan daripada 85 Vang Vieng hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Mampu tetapi selesa Penginapan
River View Bungalows adalah hotel 3bajet terletak di Vang Vieng Laos dengan bintang Kedudukan 3. Tetamu memanggil 'Baik' penginapan dan memberi penarafan pengguna 7.4. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Daripada jumlah hotel 85 dalam Vang Vieng, hotel ini kini menduduki tempat 24th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah LAK 35 untuk LAK 45. Terdapat 19 pertengahan tetapi sangat bagus bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Apabila Vang Vieng, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Ban Khouaphan dan Ban Nagna (1), kedua-dua yang dekat dengan hotel. Ban Hat Douei, Ban Nadouang dan Ban Houayngam juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Vang Vieng.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar River View Bungalows dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Vang Vieng ke kiri.

Hotel berhampiran Ban Khouaphan
2 bintang SaySong Guest House dan Phoubane Guest House yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Domon Guesthouse dan Otherside Bungalow adalah alternatif yang hebat berhampiran River View Bungalows.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di River View Bungalows Vang Vieng. River View Bungalows Vang Vieng

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5625s