Hotel > Malaysia > MelakaKampung Satu > River Song Residence Melaka

 


  

River Song Residence Melaka

0 star hotel    100, Lorong Hang Jebat  4/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di River Song Residence Melaka

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


31st Kedudukan daripada 170 Melaka hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


0 Bintang di Melaka
Panduan Bagi bintang penginapan 0 dalam Melaka, mencari lagi daripada River Song Residence, penginapan bijak berhampiran Kampung Satu dalam Malaysia. Pernilaian 0 bintang dan dengan 'Cemerlang' Kedudukan tetamu 8, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik mudah tetapi berfungsi. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 31st daripada sejumlah hotel 170 di kawasan itu.

Bilik
River Song Residence mempunyai 13 mampu bilik dan kadar dari MYR 78 kepada MYR 188.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, River Song Residence terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Muzium Budaya dan Teluk Papan. Teluk Pasir Panjang dan juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 31st dalam Melaka.

kawasan tempatan perbandingan seperti Kampung Satu dan Kampung Dua yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Melaka. Kampong Morten, Kampung Bukit China dan Saint Paul's Hill juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Melaka.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di River Song Residence. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Agoda and Laterooms. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Melaka ada ke kiri.

Hotel berhampiran Kampung Satu
1 bintang Riverside Paradise Hotel dan Voyage Cottage Lodge yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Guli Residence dan Voyage Home adalah alternatif yang hebat berhampiran River Song Residence.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di River Song Residence Melaka. River Song Residence Melaka

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 1.3750s