Hotel > Jepun > TokyoRoppongi > Ritz-Carlton, Tokyo

 


  

Ritz-Carlton, Tokyo

5 star hotel    Minato-ku, Akasaka 9-7-1 Tokyo Midtown  4.6/5 "Pinggiran Bandar"  (367 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Ritz-Carlton, Tokyo

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


21st Kedudukan daripada 652 Tokyo hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


The Ritz Carlton, Tokyo dalam Roppongi
The Ritz Carlton, Tokyo adalah penginapan canggih dengan bintang Kedudukan 5, yang terletak di kawasan Roppongi daripada Tokyo, Jepun. Tetamu memanggil 'Pinggiran Bandar' penginapan dan memberi penarafan pengguna 9.1. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Ia juga kini menduduki tempat 21st daripada hotel 652 dalam Tokyo berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
The Ritz Carlton, Tokyo mempunyai 248 cemerlang bilik dan kadar dari JPY 54979 kepada JPY 124982.

Lokasi
Dengan hotel 652 dalam Tokyo dan The Ritz Carlton, Tokyo bertaraf 21st, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Midtown Tower dan Roppongi Hills Mori Tower . Sanno Park Tower Izumi Garden Tower dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

kawasan tempatan perbandingan seperti Roppongi dan Akasaka yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Roppongi, Mita dan Azabu-Fujimicho juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Tokyo.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 6 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Getaroom. Mencari kadar The Ritz Carlton, Tokyo dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Tokyo ke kiri.

Hotel berhampiran Roppongi
3 bintang Ibis Tokyo dan Hotel Ibis Roppongi yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Marroad Inn Akasaka Hotel Tokyo dan Hotel Arca Torre Roppongi adalah alternatif yang hebat berhampiran The Ritz Carlton, Tokyo.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Ritz-Carlton, Tokyo. Ritz-Carlton, Tokyo

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3594s