Hotel > Ireland > GalwayRahoon > Rise Guesthouse Galway

 


  

Rise Guesthouse Galway

4 star hotel    6 Cuan Glas, Bishop O Donnell Road,,  4.6/5 "Pinggiran Bandar"  (18 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Rise Guesthouse Galway

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


7th Kedudukan daripada 92 Galway hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Bijak dan selesa The Rise Guesthouse
Selamat datang ke The Rise Guesthouse 4bintang, penginapan bijak dan berfungsi berhampiran Rahoon dalam Galway, Ireland. Pernilaian 4 bintang dan dengan 'Pinggiran Bandar' Kedudukan tetamu 9.2, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik penarikan. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 92 Galway dan berada di kedudukan nombor 7th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
The Rise Guesthouse mempunyai 9 luarbiasa bilik dan kadar dari EUR 35 kepada EUR 149.

Lokasi
Dengan hotel 92 dalam Galway dan The Rise Guesthouse bertaraf 7th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Lower Dominick Street dan Terryland Park . Kinvarra Bay Oranmore Bay dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Galway, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Rahoon dan Salthill, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Salt Hill, Claddagh Lower Dangan dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Laterooms. Mencari kadar The Rise Guesthouse dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Galway ke kiri.

Hotel berhampiran Rahoon
4 bintang Amber Hill Guesthouse dan Amber Hill B&B yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Amber Heights Guesthouse dan Glen Oaks Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran The Rise Guesthouse.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Rise Guesthouse Galway. Rise Guesthouse Galway

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4844s