Hotel > Jerman > JoachimsthalHubertusstock > Ringhotel Schorfheide, Tagungszentrum der Wirtschaft Joachimsthal

 


  

Ringhotel Schorfheide, Tagungszentrum der Wirtschaft Joachimsthal

4 star hotel    Hubertusstock 2  2.5/5 "Sederhana"  (1 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Ringhotel Schorfheide, Tagungszentrum der Wirtschaft Joachimsthal

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 2 Joachimsthal hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Terang Penginapan di Joachimsthal
Ringhotel Schorfheide, Tagungszentrum der Wirtschaft adalah hotel mewah terletak di Joachimsthal Jerman dengan bintang Kedudukan 4. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 5 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Sederhana' untuk penginapan di seluruh Jerman. Daripada jumlah hotel 2 dalam Joachimsthal, hotel ini kini menduduki tempat 2nd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah EUR 65 untuk EUR 98. Terdapat 55 bijak dan selesa bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Ringhotel Schorfheide, Tagungszentrum der Wirtschaft terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Forsterei Spring dan Forsterei Schorfheide. Forsterei Wilhelmseichen dan Forsterei Eichheide juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 2nd dalam Joachimsthal.

Apabila Joachimsthal, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Hubertusstock dan Eichhorst, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Werbellin, Altenhof dan Sarnow juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Joachimsthal.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Ringhotel Schorfheide, Tagungszentrum der Wirtschaft dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Joachimsthal ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk RINGHOTEL TAGUNGSZENTRUM bintang 0 adalah berhampiran untuk Ringhotel Schorfheide, Tagungszentrum der Wirtschaft. Juga dalam kawasan adalah Jagdschloss Hubertusstock dan Café Wildau Hotel & Restaurant am Werbellinsee itu. Untuk pilihan lain cuba Hotel-Restaurant Pension Poppe yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Ringhotel Schorfheide, Tagungszentrum der Wirtschaft Joachimsthal.

Ringhotel Schorfheide, Tagungszentrum der Wirtschaft Joachimsthal

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s