Hotel > Israel > TiberiasHammat > Rimonim Galei Kinnereth Hotel Tiberias

 


  

Rimonim Galei Kinnereth Hotel Tiberias

5 star hotel    1 Eliezer Kaplan Street  4.3/5 "Cemerlang"  (92 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Rimonim Galei Kinnereth Hotel Tiberias

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


4th Kedudukan daripada 52 Tiberias hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


5 Bintang di Tiberias
Panduan Bagi bintang penginapan 5 dalam Tiberias, mencari lagi daripada Rimonim Galei Kinnereth Hotel, penginapan baik berhampiran Hammat dalam Israel. Tetamu memanggil 'Cemerlang' penginapan dan memberi penarafan pengguna 8.6. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Tetamu Huno.com dalam kedudukan 4th daripada sejumlah hotel 52 di kawasan itu. Kemudahan termasuk Internet kelajuan tinggi dan Perkhidmatan Bilik disediakan untuk tetamu bilik di Rimonim Galei Kinnereth Hotel. Juga disediakan Bilik Kecergasan Senaman dan Tempat Letak Kereta. Terdapat juga perkhidmatan ulang-alik lapangan terbang, kolam renang dan Pencapaian Warga kurang upaya disediakan semasa masa anda di Rimonim Galei Kinnereth Hotel.

Bilik
Rimonim Galei Kinnereth Hotel mempunyai 120 riben biru bilik dan kadar dari ILS 166 kepada ILS 924.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Rimonim Galei Kinnereth Hotel terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Mifraz Amnun dan Jisr al Hawi. Jisr Umm Butmah dan Jisr Banat Ya`qub juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 4th dalam Tiberias.

Apabila Tiberias, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Hammat dan Menora, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Shekhunat Ben Gurion, Mizpa dan Akhsanya juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Tiberias.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Rimonim Galei Kinnereth Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Tiberias ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Kinneret Spa bintang 3 adalah berhampiran untuk Rimonim Galei Kinnereth Hotel. Juga dalam kawasan adalah Ahuzat Haosher dan Emily's Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Aviv Holiday Flat yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Rimonim Galei Kinnereth Hotel Tiberias. Rimonim Galei Kinnereth Hotel Tiberias

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s