Hotel > Sri Lanka > UnawatunaMaharambe > Ridee Villa Unawatuna

 


  

Ridee Villa Unawatuna

4 star hotel    Peellagoda  4.5/5 "Pinggiran Bandar"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Ridee Villa Unawatuna

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 2 Unawatuna hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Ridee Villa Gambaran Umum
Ridee Villa adalah penginapan dicemburui dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan Maharambe daripada Unawatuna, Sri Lanka. Ulasan tetamu menjaringkan 9 harta daripada 10 atau 'Pinggiran Bandar. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 2 di kawasan itu. Ciri-ciri penginapan Perkhidmatan Bilik, Pusat Kecantikan Restoran dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Pembantu Kunjungan. Perkhidmatan dan ciri-ciri penginapan yang lain termasuk Penjagaan Kanak-Kanak, Bilik Bebas-Rokok dan pendingin hawa.

Bilik
Ridee Villa mempunyai 15 penapisan dan bersantai bilik dan kadar dari LKR 75 kepada LKR 160.

kawasan tempatan perbandingan seperti Maharambe dan Halpandenikanda yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Unawatuna. Gurukanda, Unawatuna East dan Ilukpitiya juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Unawatuna.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Ridee Villa. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Agoda. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Unawatuna ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hibiscus Villa bintang 4 adalah berhampiran untuk Ridee Villa. Juga dalam kawasan adalah Black Beauty Guesthouse dan Dalawella Beach Resort itu. Untuk pilihan lain cuba Sams Guest House yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Ridee Villa Unawatuna.

Ridee Villa Unawatuna

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.1250s