Hotel > Indonesia > LegianPengabetan > Restu Bali Hotel Legian

 


  

Restu Bali Hotel Legian

0 star hotel    Jl. Raya Legian No. 113, Kuta  4/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Restu Bali Hotel Legian

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


24th Kedudukan daripada 112 Legian hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Restu Bali Hotel dalam Pengabetan
Pengabetan adalah penginapan kepada Restu Bali Hotel diberi bintang nilai 0. Ia adalah cara yang 4fungsi untuk bermalam di Legian, Indonesia. Sebagai 'Baik' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 7.9 harta daripada 10. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 24th daripada sejumlah hotel 112 di kawasan itu. Ciri-ciri penginapan Perkhidmatan Bilik, kolam renang Restoran dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Tempat Letak Kereta. Perkhidmatan dan ciri-ciri penginapan yang lain termasuk perkhidmatan ulang-alik lapangan terbang, 24 jam Penyambut Tetamu dan Pusat Kecantikan.

Bilik
Restu Bali Hotel mempunyai 47 1fungsi bilik dan kadar dari IDR 84 kepada IDR 109.

Lokasi
Dengan hotel 112 dalam Legian dan Restu Bali Hotel bertaraf 24th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Pantai Barat dan Pantai Timur . Labuhan Sait dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Legian, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Pengabetan dan Pelasa, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Pemamoran, Pandemas dan Pering juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Legian.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Otels.com. Mencari kadar Restu Bali Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Legian ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk The 1O1 Legian Bali bintang 3 adalah berhampiran untuk Restu Bali Hotel. Juga dalam kawasan adalah The 101 Legian dan Matahari Bungalow itu. Untuk pilihan lain cuba Maxi Hotel, Restaurant and Spa yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Restu Bali Hotel Legian. Restu Bali Hotel Legian

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3594s