Hotel > Austria > KlagenfurtKohldorf > Hotel Restaurant Dermuth Klagenfurt

 


  

Hotel Restaurant Dermuth Klagenfurt

4 star hotel    Kohldorfer Straße 52  4.5/5 "Pinggiran Bandar"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Restaurant Dermuth Klagenfurt

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 29 Klagenfurt hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


4 Bintang di Klagenfurt
Hotel Restaurant Dermuth adalah hotel cemerlang yang mempunyai star rating 4. Hotel ini terletak di dalam kawasan Kohldorf daripada Klagenfurt, Austria. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Pinggiran Bandar' dengan skor pengguna 9. Ia juga kini menduduki tempat 2nd daripada hotel 29 dalam Klagenfurt berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Hotel Restaurant Dermuth mempunyai 50 pemilihan bilik dan kadar dari EUR 61.5 kepada EUR 194.

Lokasi
Dengan hotel 29 dalam Klagenfurt dan Hotel Restaurant Dermuth bertaraf 2nd, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Hypo-Arena dan Kamin Gailitz . Kamin der RHB-Werke Sendeturm Dobratsch dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Klagenfurt, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Kohldorf dan Sankt Martin, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Waidmannsdorf, Waltendorf dan Feschnig juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Klagenfurt.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Hotel Restaurant Dermuth. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Klagenfurt ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk HOTEL DERMUTH bintang 0 adalah berhampiran untuk Hotel Restaurant Dermuth. Juga dalam kawasan adalah AllYouNeed Hotel Klagenfurt dan Seepark Hotel - Congress & Spa itu. Untuk pilihan lain cuba Kandolf Apartments Klagenfurt yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Restaurant Dermuth Klagenfurt.

Hotel Restaurant Dermuth Klagenfurt

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2656s